kont
Voor de diergeneeskundige hulp van uw paard komen wij tot bij u aan huis. U mag ons geheel vrijblijvend bellen en indien u een afspraak wil maken proberen wij ons steeds zo flexiebel mogelijk op te stellen.
sarcoid
Normaal gezien zijn wij op de baan goed voorzien van standaard producten zoals ontwormingstubes, vaccinaties griep en rhino, ... Maar het loont om opvoorhand duidelijk te maken wat er exact moet gebeuren. Zo kunnen wij onszelf goed bevoorraden en voldoende tijd voor het onderzoek van uw paard inplannen.
 Probeer steeds om tijdens de afspraak het paspoort van het paard bij u te hebben!
luxatieEchter voor sommige orthopedische gevallen waarbij nader onderzoek is vereist om een correcte diagnose te bekomen, zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van lokale anesthesieën, kan het handiger zijn om het paard naar de praktijk te laten komen. Het röntgenologisch onderzoek (Rx-opnames) kan zowel op de baan als in de praktijk gebeuren.
 Wilt u uw hengst laten castreren? Wilt u de tanden van uw paard laten controleren? Wilt u uw veulen laten chippen? Staat uw paard mank? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Als uw paard ziek is, komen wij diezelfde dag nog langs. En in het geval van een urgentie proberen wij steeds, naargelang de mogelijkheden, om u binnen het uur verder te helpen.